Preloader
 
 

Parerea elevilor
 

La scoala de soferi Autoklass am intalnit oameni seriosi si saritori. Cursurile de legislatie au fost foarte practice constand in rezolvarea chestionarelor si raspunsuri la intrebari concrete, astfel ca am obtinut punctaj maxim la examenul teoretic. Orele de condus s-au desfasurat intr-o atmosfera placuta, fara reprosuri din partea instructorului, iar avantajul a fost programul flexibil pe care l-am putut stabili dupa preferinte si nevoi personale. Intr-un cuvant, sunt foarte multumit ca am ales Autoklass si recomand cu incredere. Nu veti regreta!

 

Si eu am urmat cursurile scolii de soferi Autoklass, unde am invatat si m-am relaxat in acelasi timp. Am cautat un instructor calm, intelegator si rabdator, iar aici am gasit numai oameni profesionisti. In plus am avut ocazia sa invat sa conduc pe unul din cele mai noi modele de masini si sunt mandra de acest lucru. Am fost foarte bucuroasa cand am obtinut permisul de conducere din prima incercare si cred ca asta se datoreaza in mare parte oamenilor de la care am invatat (atat instructorului cat si profesorului de legislatie rutiera, carora le multumesc din suflet).

 

La prima discutie pe care am avut-o cu Cristi Mihailescu, mi-a explicat cum trebuie sa procedez pentru ca lucrurile sa mearga rapid si fara probleme. "Tot ce ai de facut e sa vii la scoala si sa fii atent, de restul ma ocup eu ..." Asa a si fost, cu calm, rabdare si persistenta, am reusit impreuna sa facem o treaba buna. Evident, emotiile m-au atins si pe mine in ziua examenului, ce-i drept, dar am trecut cu bine din prima. Cat despre sala, ce sa mai spun - veneam de drag la scoala, la cursuri, era o sursa de invatare, dar si de buna dispozitie. Trebuie sa veniti la scoala ca sa intelegeti. Intr-adevar un mod mai bun de a conduce!

 

L-am cunoscut pe Cristi prin altcineva, care l-a recomdat sotului meu. La 50 de ani, cat aveam atunci, nu ma gandeam sa mai fac scoala de soferi, desi aveam masina in familie de 30 de ani. Insa, la insistentele sotului, am stat de vorba cu Cristi si i-am spus ca nu vreau sa fac scoala, pana nu ma urc in masina, sa conduc putin si sa vad cum ma simt, daca pot si daca imi place sa conduc.Ne-am urcat in masina, mi-a explicat cum merge si imi aduc aminte ca m-am speriat cand m-a dus prin oras, dar mi-a explicat cu extrem de mult calm si rabdare ce sa fac.