TERMENI SI CONDITII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE AUTOKLASS PUNCT RO SRL

 
AUTOKLASS PUNCT RO SRL acorda importanta si respecta reglementarile in vigoare, inclusiv cele legate de protejarea datelor cu caracter personal ale partenerilor si o vom face in continuare, adaptandu-ne noilor cerinte europene ale Regulamentului UE nr. 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera complexa informatiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cadrul acestor Termeni si Conditii. AUTOKLASS PUNCT RO SRL este persoana juridica al carei obiect de activitate il constituie Scoli de conducere ( pilotaj) avand sediul social in Ploiesti, str.G-ral Eremia Grigorescu nr.22 bis, bl.64 bis,sc.A,ap.1


AUTOKLASS PUNCT RO SRL prelucreaza prin mijloace automatizate si manuale datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul furnizarii serviciilor si bunurilor din sfera de activitate a societatii, executarii contractelor incheiate cu societatea, in scop de promovare a serviciilor societatii (marketing, concursuri, efectuarea de comunicari comerciale pentru serviciile oferite, de acordare a unor bonificatii catre clienti sau a unor beneficii in cadrul unor campanii promotionale, etc pentru indeplinirea unor obligatii legale ale societatii cum ar fi comunicarea de informatii catre organele de stat abilitate precum si pentru realizarea intereselor legitime ale societatii.


Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea fi folosite in scop promotional (marketing) si pentru produsele sau serviciile societatii sau ale altor parteneri, cu respectarea drepturilor si mai ales cu acceptul explicit al dumneavoastra.


Datele cu caracter personal prelucrate sunt destinate utilizarii de catre societate si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: catre dumneavoastra in calitate de persoana vizata sau catre reprezentantii dumneavoastra legali, catre personalul angajat al societatii, catre autoritatile centrale si locale conform dispozitiilor legale, catre persoanele imputernicite de societate in calitatea sa de operator. In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate, societatea va prelucra datele cu caracter personal pe durata existentei consimtamantului dumneavoastra sau pe durata executarii contractului incheiat/prestarii serviciilor specifice, precum si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv dispozitiile referitoare la arhivare.


In conditiile prevazute de legislatia in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uita"), in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considera necesar.


In situatia in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in baza consimtamantului, dispuneti si de dreptul de a retrage consimtamantul dat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal fara insa a afecta legalitatea prelucrarii facute pana in acel moment. Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte. Refuzul de a furniza datele cu caracter personal poate determina imposibilitatea furnizarii de catre societate a serviciilor specifice si/sau a indeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare de catre AUTOKLASS PUNCT RO SRL De asemenea, confirmam faptul ca nu stocam si nu cerem date cu caracter special cum ar fi orientarea politica, orientarea religioasa, etc. Pe site-ul nostru, krisklass.ro exista posibilitatea ca orice vizitator sa poata solicita stergerea informatiilor din baza de date sau sa dea Declaratia de consimtamant pentru inregistrare/actualizare si inscriere la newsletter. Va asiguram ca prelucram date cu caracter personal cu respectarea urmatoarelor principii:
Datele sunt in siguranta
AUTOKLASS PUNCT RO SRL detine mereu controlul acestor date, asa cum am prezentat la paragrafele anterioare
Datele sunt utilizate pentru a va oferi experiente pozitive in legatura cu comenzile si ofertele solicitate
Va informam ca am implementat in cadrul firmei procedura aferenta GDPR si astfel ne-am conformat directivelor europene (Regulament 2016/679/UE aplicat de toate statele Uniunii Europene) Daca nu sunteti de acord cu aceasta prezentare de termeni si conditii, nu utilizati niciunul dintre website-urile noastre sau nu ne furnizati datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii sa fie condiĊ£ionate de furnizarea datelor dvs. personale.


 
 

Declaratie de consimtamant

 

Sunt de acord ca societatea AUTOKLASS PUNCT RO SRL cu sediul in Ploiesti, str.G-ral Eremia Grigorescu nr.22 bis, bl.64 bis,sc.A,ap.1, sa proceseze datele mele personale introduse in formularul de inregistrare client, precum si datele care sunt colectate in cadrul relatiilor cu AUTOKLASS PUNCT RO SRL Consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si furnizarea datelor mentionate mai jos sunt voluntare. Acest consimtamant poate fi revocat in orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuita catre AUTOKLASS PUNCT RO SRL. Notificarea de revocare a consimtamantului poate fi realizata fie prin e-mail catre office@krisklass.ro. fie la punctul noastru de lucru cu o cerere scrisa, datata si semnata. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca revocarea consimtamantului nu afecteaza legalitatea utilizarii datelor inainte de retragerea consimtamantului (notificarea nu are impact retroactiv). Daca consimtamantul nu este acordat sau a fost revocat, datele personale nu vor fi utilizate in scopurile pentru care au fost furnizate. Declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale AUTOKLASS PUNCT RO SRL